Aanbod

Individuele therapie

Reiki

Reiki is een vorm van energetisch werk die op zichzelf kan worden gebruikt of in combinatie met yogatherapie. Dit is in onderlinge afstemming met de cliënt. Reiki kan bijvoorbeeld zeer therapeutisch werken bij spanningsklachten, trauma, burn-out, chronische pijn, angst en vermoeidheid. Tijdens een sessie legt de therapeut zijn handen op verschillende lichaamsdelen op de kledij van de cliënt om zo de energie beter te laten stromen. Aanrakingen gebeuren nooit zonder toestemming.

Reiki sessie (60 minuten)€50

Yogatherapie

Individuele yogatherapie is er voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding bij mentale, emotionele, hormonale en seksuele moeilijkheden. Deze therapievorm is voor iedereen toegankelijk en vereist geen eerdere ervaring met yoga. De therapie is verschillend afhankelijk van de klachten die je hebt en de inhoud van de sessies wordt bepaald door wederzijdse afstemming. We gaan holistisch te werk en dat wil zeggen dat er naar het geheel wordt gekeken en niet enkel naar de klacht op zichzelf. Zo wordt er gebruik gemaakt van ademhalingsoefeningen of pranayama, yogahoudingen of asanas, meditatie, energetisch werk en wordt er ook aandacht gegeven aan het emotionele en mentale aspect van de klacht. De bedoeling is dat mensen zich empowered voelen en de regie nemen over hun eigen welzijn, en dat de therapeut hen daarin begeleidt en bijstuurt.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar een gepaste aanpak voor jouw probleem. Er wordt dieper ingegaan op het verloop en de geschiedenis van je klachten en waar jij je geremd/geblokkeerd voelt. We bekijken samen wat yogatherapie voor jou kan betekenen, wat een gepast verloop is en of jouw verwachtingen hierbij aansluiten. In de verdere sessies wordt er actief gewerkt aan het probleem en ga je ook thuis aan de slag met verschillende oefeningen.

Holistic Yogatherapie is gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en al wie zich als vrouw identificeert bij (seksueel) trauma, stress, burn-out, angst, depressie, slaapproblemen, PCOS, endometriose, fertiliteitsproblemen, problemen van de menstruele cyclus, menstruatiekrampen, PMS, ondersteuning bij IVF, ondersteuning bij herhaalde miskramen en verwerking van een miskraam/moeilijke bevalling/ postpartum, problemen met libido, pijn bij het vrijen, vaginisme en orgasmeproblemen.

Yogatherapie sessies kunnen op vraag ook online doorgaan.

Intakegesprek (45 minuten)€45
Yogatherapie sessie (60 minuten)€65
+ hand-outs met oefeningen

Lessen & events

Online circle: shedding your skin

Zondag 9 januari 2022 (13u-16u30)

Aan het begin van een nieuw jaar voel ik steeds de nood om toch even stil te staan bij wat er is geweest en daar ruimte voor te maken om het dan ook af te sluiten. Net zoals het belangrijk is voor onze slaap om onze dag af te sluiten, is het belangrijk voor ons emotionele welzijn om het jaar af te sluiten. Dat wil niet zeggen dat ons leven er helemaal anders moet uitzien op 1 januari, maar wel dat we de cyclus weer kunnen rond maken om weer een nieuwe te kunnen starten. Uit dit idee is de ‘Shedding Your Skin Circle’ ontstaan. Dit is een online event waarin ik zorg voor een warme en gemoedelijke sfeer waarbinnen elk gevoel bestaansrecht krijgt. We laten alle laagjes los, doorvoelen en verwerken wat er is geweest en dat zowel op lichamelijk, emotioneel als op energetisch niveau. Door alles te clearen maken we weer ruimte voor wat er mag komen. 

De gathering draait om het doorvoelen, loslaten en verbinden. Dat doen we door middel van:

 • Journal prompts, reflectie en inzichten over het voorbije jaar
 • Energetische cord cutting meditatie
 • Visualisatie om ruimte te maken voor nieuwe dingen
 • Balancerende XL yin yang practice

Prijs:

Early bird (betalen voor 1 januari 2022): 57 euro
Normale prijs: 72 euro

Reserveren:

  Wat anderen zeggen

  Toen ik op vakantie ging, kwamen plots al de stress en spanningen in me op die ik 8 jaar had
  meegemaakt op mijn werk. Ik begon buiksteken te krijgen, begon me licht te voelen in mijn hoofd. Ik kon niet meer slapen, eten en drinken ging ook niet meer. Mijn benen trilde. Ik wist niet wat er allemaal gebeurde. Ik probeerde mijn gedachten op iets anders te zetten en dacht dat het me was gelukt. Enkele maanden later toen ik afscheid nam van mijn grootmoeder had ik voor het eerst een paniekaanval. De slapeloosheid, mijn benen die trilden, de pijn op mijn borstkas, mijn linkeroog stond dwaas, ik kreeg geen adem meer. Ik begon alsmaar meer nachtmerries te krijgen. Na 4 opnames voelde ik me niet beter worden en wilde ik toch mijn leven weer in handen nemen. Ik ging individuele yogatherapie volgen bij Celine. Mijn zelfvertrouwen groeide en mijn lichamelijke klachten verbeterden. Ik heb mezelf toegelaten in een betere wereld. De betere wereld is er, ze geeft me hoop en terug kracht om door te gaan en te kunnen zeggen: dit is vanaf nu mijn manier om te kunnen ontspannen terug de kracht te vinden die ik nooit gekend heb.

  — Stefanie


  Nadat ik bij jou op gesprek ben geweest is mijn leven ook even gerollercoasterd. Met de nodige ups and downs sta ik nu terug stevig in mijn schoenen. Dat is me gelukt door jouw tips te blijven volgen. Ik doe nog steeds dagelijks yoga en mediteer elke avond. Ik ben gestart met hardlopen en een aantal nieuwe hobby’s. Ik zorg nu goed voor mezelf en besef nu ook dat ik dat waard ben. Jij hebt verschillende zaadjes bij me geplant die nu de vruchten afwerpen. Enorm, enorm bedankt daarvoor!

  — Els

  Als ik bij iemand yoga wil volgen, denk ik onmiddellijk aan Celine. Ik weet nog dat ik last had bij de flexie van mijn voeten. Het was precies of je het iedere les aanvoelde en je kwam daar dan een kussen onder steken. Dit lijkt misschien iets klein, maar hierdoor kon ik dankzij jou wel mezelf zijn! En dat ervoer ik bij veel aspecten van je lessen.

  — Mikhaïl Khani


  Een super positieve ervaring. Celine is zeer professioneel, deskundig en ook zeer vriendelijk en ondersteunend in haar begeleiding. Ik kan het alleen maar aanraden!

  — Chris Camp 

  Fantastische vrouw dat de kunst in zich meedraagt je van seconde één mee te nemen in de verademing van mediatie, yoga,… Haar kennis is bijzonder & bovenal een vrouw met een groot warm hart!

  — Ellen Wauters