Retreats

Relax, restore & renew in Zeeland

18, 19 & 20 oktober 2019 (drie dagen en twee nachten)

Adem de heerlijke zeelucht in en adem je zorgen en spanningen in Domburg weer uit. Geniet van een weekend helemaal voor jezelf. Voed jezelf met lekker eten, yoga, inspiratie en vooral heel veel rust. We verblijven met maximaal 15 personen in een luxueuze villa op wandelafstand van het Domburgse strand.

Verblijf

De verblijfplaats is perfect afgestemd op jouw noden. De kamers zijn rustgevend ingericht, er is ruimte voor gezellig samen zitten maar ook eindeloze wandelpaden om even op jezelf te komen. Me-time is zo belangrijk dat we hier voldoende ruimte voor laten. Behalve de deelname aan de yogalessen en de vaste maaltijden ligt jouw dag open. Geen verplichtingen en ‘moetes’.

Om jouw ultieme ontspanningsweekend compleet te maken hebben we ook nog een sauna, verwarmd binnenzwembad en tennisbaan ter beschikking voor de retreat groep.

Yoga

En dat alles wordt omgeven door een kader waarin yoga en een dieper bewustzijn centraal staan. Als deze dingen jou nog niet hebben overtuigd dan zal ons yogaprogramma dat zeker en vast wel doen! De yogalessen zijn gericht op het terug dichter bij jezelf komen. Wanneer het stilaan terug kouder wordt beginnen we meer en meer te cocoonen en naar binnen te keren. In de retreat maken we hier gebruik van om onszelf terug te verbinden met wie we willen zijn, welke richting we uitwillen in het leven en wat echt belangrijk is. Even stil staan om dan met een boost aan energie en inspiratie vooruit te gaan. We beginnen de ochtenden met meditatie, ademhalingsoefeningen (pranayama) en hatha yoga om met veel energie aan de dag te beginnen. In de vroege avond eindigen we met rustige vormen van yoga om langzaam aan weer te vertragen en de beste omstandigheden te creëren voor een goede nachtrust. Deze magie vindt plaats in een mooie comfortabele studio waar al het materiaal aanwezig is om je practice aan te passen. Dus: geen gesleur met matten, blokken en kussens!

Op de laatste dag van ons weekend wordt er een lecture gegeven over het integreren van de koshas (lagen van ons zijn). We willen namelijk dat jij met meer dan enkel een heerlijke ervaring naar huis gaat. We willen jou helpen om dit diepere bewustzijn te integreren in jouw dagelijkse leven. Door het leren begrijpen van de koshas en hoe we deze op een positieve manier kunnen beInvloeden in ons dagelijks leven wordt algemeen welzijn weer een tastbaar begrip, iets dat binnen ons bereik ligt.

Maaltijden

Yoga draait om eenheid tussen lichaam, ziel en geest. We voeden het lichaam van binnenuit met al het goede.  Op de retreat voorziet de geweldige inspirerende Annelies Deleu maaltijden die je lichaam ondersteunen en terug in een gezonde conditie brengen.

Annelies houdt van eten dat goed is voor je mind, body & soul. Als holistisch  voedingsdeskundige en receptontwikkelaar brengt ze, onder de naam Nectar Food Studio, verschillende visies zoals de 5-elementenleer, ayurveda, raw food, … samen in plantaardige recepten die het beste van de natuur naar boven halen. Dat allemaal met een vernieuwende twist. Als Annelies niet in de keuken staat vind je haar op haar yogamat of surfboard. Haar mantra? Eat good, do good, feel good!
Laat onze chef zeker weten of je allergieën hebt zodat we er rekening mee kunnen houden.

Planning

VRIJDAG 18/10
11u: ontvangst
12u – 13.15u: Meditatie, pranayama en hatha yoga (toegankelijk voor alle niveau’s)
13.30u: lunch
14.30u – 17.45u: vrije tijd
18u – 19u: yin & restorative yoga
19u: avondmaaltijd

ZATERDAG 19/10
8u: noten, fruit en thee of koffie voor de vroege vogels
8.30u – 9.45u: Meditatie, pranayama en hatha yoga
10u: uitgebreid ontbijt
11.30-13.30u: vrije tijd
13.30u: lunch
14.30u – 17.45u: vrije tijd
17.45u – 19u: yin yoga + yoga nidra
19u: avondmaaltijd

ZONDAG 20/10
8u: noten, fruit en thee of koffie
8.30u – 9.45u: Meditatie, pranayama en hatha yoga
10u: uitgebreid ontbijt
11.30u – 13.30u: lecture over het integrereren van de koshas (lagen van ons zijn) + reflectiemoment
13.30u: lunch
14.30u: einde van een deugddoend weekend

Kosten

De prijzen zijn per persoon voor het ganse verblijf.

Tweepersoonskamer met gedeelde badkamer: €360 (nog 1 vrij)
Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer: €395 VOLZET
Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer en ligbad vrijstaand in de kamer: €420 VOLZET

Inbegrepen: accommodatie voor twee nachten, alle maaltijden, fruit en noten als snack, dranken (thee, koffie en water), alle yogalessen, lecture over de koshas, gebruik van yogamateriaal (matten, kussens, blokjes en riemen) & vrij gebruik van sauna /zwembad / tennisbaan

%d bloggers liken dit: