Workshops & events

Traject yoga voor slaap VOLZET
Donderdag 21 februari, 28 februari, 7 maart en 14 maart 2019 van 20.30u tot 21.30u

nicole-honeywill-730102-unsplash

Val je moeilijk in slaap? Word je meerdere keren per nacht wakker? Ervaar je zelden diepe slaap? Of kamp je al jaren met slapeloosheid? Deze lessenreeks is gebaseerd op het werk van Lisa Sanfilippo, een yogatherapeute die al meer dan vijftien jaar cliënten helpt met slaapproblemen en hier ook onderzoek naar doet. Ik heb zelf de effecten mogen ervaren op mijn slaap en vond het fenomenaal. Voor deze lessenreeks ga je dagelijkse opdrachten krijgen. Er wordt dan ook verwacht dat er een zekere motivatie is en dat je ruimte in je agenda laat om de oefeningen te ervaren. We gaan aan de slag met yogahoudingen, ademhalingswerk, acupressuur en andere technieken om een diepgaand effect te bereiken. Door de grote interesse in dit traject is het aangeraden om snel in te schrijven.

Prijs: €80 voor vier lessen
Inschrijven: https://www.momoyoga.nl/holisticyogatherapie/
De lessen gaan door vanaf 4 deelnemers.
Locatie: waar de andere lessen doorgaan. Wijgmaalsesteenweg 192a, 3020 Herent in praktijk De Ondersteuning

Asana lab: inversies
Zaterdag 23 februari van 10.45u tot 11.45u

Heb je het altijd al fascinerend gevonden wanneer yogis moeiteloos op een hun hoofd staan en de wereld ondersteboven bekijken? In deze les leer je de basics van inversies en bouw je ze in een veilige omgeving op. Ervaring met inversies is absoluut geen vereiste!

Prijs: losse beurt of beurtenkaart
Inschrijven: https://www.momoyoga.nl/holisticyogatherapie/
Locatie: Wijgmaalsesteenweg 192a, 3020 Herent in praktijk De Ondersteuning

Yoga & meditatie
Maandag 4 maart door Nicolas Derudder van 19u tot 20u 

Ontmoet Nicolas Derudder, een inspirerend mens. Nicolas is niet enkel een bekwame yogaleraar maar verdiept zich ook in de wondere wereld van meditatie. Hij draagt yoga niet enkel uit op de mat maar ook in zijn leven naast de mat. Zo zal hij in maart vertrekken op een fietstocht door Europa voor Think Pink. De les is een combinatie van yoga en meditatie, toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Prijs: losse les of beurtenkaart
Inschrijven: http://momoyoga.nl/holisticyogatherapie
Locatie: De Ondersteuning Herent