Yogatherapie

Voor wie?

Individuele yogatherapie is er voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding bij mentale en emotionele problemen, als ook lichamelijke spanning -en pijnklachten. Er wordt gewerkt op maat en op jouw tempo. Holistic Yogatherapie is gespecialiseerd in problemen zoals:

  • stress & burn-out
  • angst
  • trauma
  • fibromyalgie
  • slaapproblemen
  • rugklachten (nek, schouders, onderrug)

Hoe gaan we te werk?

In yogatherapie wordt er holistisch gewerkt rond de klachten die je hebt. Dit wil zeggen dat er naar het geheel wordt gekeken en niet enkel naar de klacht op zichzelf. Zo wordt er gebruik gemaakt van ademhalingsoefeningen of pranayama, yogahoudingen of asanas, mindfulnesstechnieken en wordt er ook aandacht gegeven aan het emotionele en mentale aspect van de klacht.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar een gepaste aanpak voor jouw probleem. Er wordt dieper ingegaan op het verloop en de geschiedenis van je klachten en waar jij je geremd/geblokkeerd voelt. Best draag je hiervoor losse kledij waarin je goed kan bewegen. We bekijken samen wat yogatherapie voor jou kan betekenen, wat een gepast verloop is en of jouw verwachtingen hierbij aansluiten. In de verdere sessies wordt er actief gewerkt aan het probleem en ga je ook thuis aan de slag met verschillende oefeningen. Regelmatig oefenen is key! Want zonder verandering van jouw gewoontes zal er ook geen verandering komen in jouw klachten.

In een maatschappij waar alles snel moet gaan, wordt er vaak ingezet op ‘quick fixes’ die jouw problemen oplossen op korte termijn, maar de veranderingen niet duurzaam en blijvend zijn. Holistic Yogatherapie wil jou empoweren en voorzien van een gereedschapskist met hulpbronnen die je levenslang kan gebruiken.

Praktisch

€45 voor een intakegesprek van 45 minuten
€65 voor een therapiesessie van 60 minuten

De lessen gaan door in de Living Lei te Leuven

Lei 15
3000 Leuven

Om een afspraak te maken mail je naar info@celinebal.com